Holistische massage

Holistische massage

Ik ben zo gelukkig dat mijn passie mijn werk is:claudia
het in mijn eigen praktijk en op locatie geven van Holistische massages.
Ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in het geven van intuïtieve, energetische massages.
Dit betekend dat ik niet zo zeer spiergericht masseer, maar mij vooral richt op jouw ‘energie-huishouding’. Veel (zo niet alles)van wat je meemaakt en ervaart in je leven krijgt een plekje in je lijf. Hierdoor kunnen er blokkades, pijntjes en lichamelijke klachten ontstaan.
Ik voel en neem dat waar tijdens het masseren en kan je dmv mijn aanraking helpen jouw energie weer vrij te laten stromen. Hierdoor voel jij je weer lichter, vrijer, zit je beter in je vel en kun je diepe ontspanning ervaren. Iedere massage is anders, omdat ik me bij iedere massage weer afstem op de persoon die de massage ontvangt. En iedereen is uniek.

Mijn manier van masseren kenmerkt zich door de lichte aanraking, de liefdevolle aandacht waarmee ik werk en het rustige tempo van de strijkingen. Dit alles helpt jou om je weer beter bewust te worden van jezelf. Dat zorgt voor meer rust in je hoofd en meer contact met je gevoel.
Bovendien werk ik van nature met energie.
Door deze vorm van masseren wordt jouw ‘lichaams-zelf-herstellend-vermogen’ geactiveerd en werkt de massage vaak nog een aantal dagen door.

Meestal geef ik een rug-massage. Dat doe ik omdat ik via de ‘landkaart’ op jouw rug, je hele lichaam kan meenemen in de behandeling. Maar ook een heerlijke onderbeen- en voetmassage behoort tot de mogelijkheden. Die is vooral heel fijn als je er behoefte aan hebt om meer in je voeten te zakken en beter in contact te zijn met de aarde. Ook wel gronden genoemd. Net als bij de rugmassage, kan ik via je onderbenen en voeten je hele lijf behandelen.

Ik masseer met zoete amandelolie die ik zelf subtiel gemengd heb met een aantal etherische oliën. Waaronder rozenolie, lavendel, mandarijn en citroen. Mocht je daar niet tegen kunnen heb ik altijd een alternatieve, neutrale olie.

 

Hartegroet,

Claudia

Masseur: Claudia Schreuder
* Duur van een massage-sessie is 1 uur.
* De vergoeding bedraagt €65,- contant te voldoen aan het eind van de sessie.
* De massages gaan door bij voldoende aanmeldingen, ivm mijn reistijd.
   Je krijgt hier tijdig bericht over.
* Afmelden graag minimaal 48 uur voor de afspraak.
   Bij afmelding binnen die 48 uur tot 24 uur voor je afspraak breng ik de helft van de sessie in      rekening.
Meld je je korter van te voren af ben ik helaas genoodzaakt de volledige sessie in rekening te brengen.

Copyright © In Praktijk