Boek beelddenkers

Boek beelddenkers

In de afgelopen jaren heb ik mogen werken aan dat waar ik van droomde..
Dat was, naast het opleiden van andere professionals   mijn werkzaamheden in mijn praktijk en de >1000 beelddenkers die ik zag ook aan 2 boeken.

De gids over beelddenkende kids, een boekje voor volwassenen over visueel sterke kinderen en de survivalgids beelddenken, een boekje speciaal voor kinderen en de grote mensen om hen heen.

Hieronder een korte uitleg over de boekjes en de mogelijkheid om ze (gesigneerd) te bestellen!

‘De gids over beelddenkende kids’

Bordje ikeaSandra geeft in haar boek ‘ De gids over beelddenkende kids’ 80 tips waarmee ouders, leerkrachten en professionals deze talentvolle kinderen volledig tot hun recht kunnen laten komen.
Kinderen die in beelden denken, zijn creatief, invoelend, hebben een originele kijk op zaken en het oplossen van problemen. Toch komt dit talent lang niet altijd uit de verf.
Het huidige onderwijs sluit niet aan op de leerstijl van beelddenkers. Daardoor kunnen de schoolresultaten van deze -vaak zeer intelligente- kinderen achterblijven en ligt onderpresteren op de loer.
Bovendien worstelen beelddenkers soms met andere aspecten van hun gave: hun gevoeligheid, het ‘zich anders voelen’ en prikkelgevoeligheid.

Wil je het boek met 80 tips over beelddenkers bestellen kijk dan onder aan deze pagina.

 

 

 

 

 

 

survivalgids‘De Survivalgids Beelddenken’

Speciaal geschreven voor kinderen. Om zelf te lezen of samen met een volwassene. >180 pagina’s met informatie, tips, verhaaltjes, voorbeelden en leuke doe-dingen.

Achterin staan tevens heel wat pagina’s met tips voor (groot)ouders en met een aparte vermelding tips voor leerkrachten.

 

Wil jij ook een exemplaar?
Via ons web-winkeltje kun je direct kiezen en betalen (incl. factuur) wij zorgen dat je jouw bestelling binnen enkele dagen in huis hebt!
Je kunt ons webwinkeltje vinden via: KLIK HIER

Copyright © In Praktijk